DESPRE NOI

DSC_9002

Suntem o echipa de 14 angajati in expansiune, economisti, ingineri si  tehnicieni, experimentata si profesionista, oferim servicii de taieri anvelope agabaritice, productie echipamente pentru dezapezire. Deasemenea oferim solutii in alegerea lubrifiantilor, executam analize de ulei si vindem lubrifianti si vaseline speciale.

untitledAvantajele ce completeaza pachetul de servicii pe care o companie de este obligata sa le furnizeze partenerilor pentru a-si mentine pozitia de frunte, sunt: o gama variata de echipamente de masura si control si o echipa profesionista, care acorda consultanta in managerierea si incadrarea echipamentelor in parametrii (timp, energie utilizata, resurse implicate).Obiectivul urmarit in activitatea sa, de  DACIALE , este dezvoltarea unor relatii parteneriale calitative cu toti jucatorii din domeniul in care activeaza (atat clienti, potentiali clienti, cat si furnizori si colaboratori). Fata de fiecare dintre acestia, politica  DACIALE  este una singura : respectul pentru activitatea derulata si lucrul bine facut.

In acest sens, un rol important in strategia de management a companiei l-a avut si il are in continuare mentinerea standardelor de calitate. Lucrarile sunt validate tehnic prin certificate de calitate Societatea a desfasurat o activitate eficienta, asigurand clientilor servicii corespunzatoare exigentelor lor. Principiile manageriale folosite permit satisfacerea in continuare a tuturor cerintelor tehnice si de calitate a beneficiarilor nostri.

DACIALE va multumeste pentru atentia acordata si va sta la dispozitie pentru toate solicitarile dumneavoastra privind activitatea societatii.Comments are closed.